161. Я бачу, Боже, Твою руку над собою...

Я бачу, Боже, Твою руку над собою,
Яка з дитинства берегла мене завжди
І розганяла усі хмари наді мною,
Які нависли у час горя і біди.

Бували дні, коли здавалось, що загину,
Так було важко по земній дорозі йти,
Та Ти мене, мій добрий Боже, не покинув,
Дав сили далі йти, до світлої мети!

Тоді, неначе виростали в мене крила,
Та то палала так в мені любов Твоя
І знов щаслива, я співала і раділа
І прославляла я Твоє Святе Ім"я!

    3.05.2020. Ганна Горбатюк.


Рецензии
Трогательные,искренние,впечатляющие строки!Успехов!
С теплом

Валерий Михайлов 4   03.05.2020 19:44     Заявить о нарушении
Спасибо Валерий! Я очень рада, что вам понравилось.
С уважением и теплом

Ганна Горбатюк   11.05.2020 00:37   Заявить о нарушении