Згадка

***   ***   ***   ***   ***

Де живуть мої батько і мати,
Там живе і вітер крилатий,
І птахи, і сонце й мій рід:
Саме там ввійшла я у світ...
Хата батькова, мамине слово,
І стежинка ота кольорова,
По якій я навчилась ходити -
Вже не буду брата просити!
Перші кроки. Краса. Земля.
Перша стежка. Дорога. Поля.
В серці буду носити вік:
Батько й мати - святі повік!

Серпень, 1997р.

***   ***   ***   ***   ***


Рецензии