Ми будемо веселими

Тривожна прийшла весна,
лякає коронавірусом,
та світ, що печаль пізнав,
у літо веселе вирушив.

Плането, жахи відкинь –
з бідою страшною справишся,
бо квітень такий дзвінкий,
як Відень епохи Штрауса!

Маестро добро несе
і вальсами, і галопами.
Вкраїно, багряне все
в блакиті святій потопимо!

Журбу і жалі спали –
розкішно розкучерявишся,
бо квітень такий смачний,
як Відень епохи Штрауса!

Маестро несе весну
і вальсами, і мазурками.
Натхнення крихке зміцню –
не буде сумним, затурканим.

Поете, жагу звільни –
на світ  на увесь прославишся,
бо Квітень такий хмільний,
як Відень в епоху Штрауса!

04.2020


Рецензии
Тож здоров"я та натхнення поэту.

Игорь Ярин   02.09.2021 14:41     Заявить о нарушении
Дякую, а ще і кохання!

Игорь Герасименко Кременчугский   04.09.2021 11:06   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.