З днем народження

на українській мові

Доню моя люба, доню моя мила,
Від душі вітаю, з днем народження.
Я тебе маленьку, на руках носила,
Хочу щоб для неба ти була відроджена.

Ти моя дитина, я тебе ласкала,
І молитись Богу вчила, як могла.
І в життя сімейне, з батьком проводжала,
Хочу я щоб віру в серці зберегла.

Ти була маленька, а тепер вже мати,
І деякий досвід маєш у житті.
Знаєш як домівку в чистоті тримати,
Для сім'ї вечерю зробиш в простоті.

Любиш ти смачненькі торти випікати,
Що оближеш пальці  - справжній кондитер.
І салати різні можеш готувати,
Маєш меньших себе аж троє сестер.

Я безмежно рада, що ти прилетіла,
І сім'ю з  собою разом привезла.
Ми тепер у купі в цьому наша сила,
Збережи нас Боже від гріха та зла.

Я тобі бажаю лиш благословення,
Всі твої потреби хай покриє Бог.
Хочу щоби йшла ти шляхом до спасіння,
Серед мілліонів життєвих дорог !

12  квітня, 2020


Рецензии