Укр. Шк1льна брама

Колись були ми юнаками,
в житті робили помилки,
конфліктували з вчителямми
за правду не зовсім тривку.
Згодом і ми повиростали,
дійшли до вчительських щаблів,
де помилки свої згадали
та наших славних вчителів.
Хтось з нас признав свою вину,
де був до них не справедливий,
а дехто пережив війну
і був до кожного правдивий.
Ось так і наша класна мама,
якою хтось із хлопців називав,
нас випустила із шкільної брами,
яку ніколи я не забував.


Рецензии