Осторожно

Чому так важливо мiсце проживання...
А чомусь, деякi речi зостануться як вiчнiсть?
Чому ця Краiна- не твоя...?
Одне слово, як шаг до серця,
Без тебе менi так не мненться,
Один лише шаг без тебе,
Щось  у мене, але, вкраде..


Рецензии