Удосвiта бiля вiкна завмерти

Удосвіта біля вікна завмерти,
Зворотний більше не шукать зв'язок.
Мірило світу - твій диван обдертий,
Не відійти від нього ні на крок.

Дістать карафку, випити цикути,
Втопити в склянці гілочку бузку.
І сльозогінним днем наситить груди
Через шпарину всесвіту вузьку.

І що було, і що, напевне, буде,
Чим серце заспокоїться. За мить
Дізнатись з одкровень того Іуди,
Чий поцілунок може спопелить.

І серед тих, хто зраджений, забутий
Почути третіх півнів голоси.
Щільніше душу в ковдру загорнути,
Відчувши свіжість першої грози.


Рецензии