Дождж прайшоу вясновы...

***
Дождж прайшоў вясновы.
Холадна душы.
І туман, і словы
Нікнуць у цішы.

Неба быццам стала
Над грыбамі хат.
Радасці так мала.
Хмарам гэтым рад.

Не скажу я ў рыфму,
Скажаш за мяне.
За акном пакрыху
Замірае ў сне

Неба. І бярозы
Стоена стаяць.
Можна нават прозу
Вершамі пісаць.

02. 05. 2020 г.


Рецензии