Боже, як хочеться жити

 (Свiтлина взята iз iнтернету.
  Деякi украiнськi лiтери не друкуються)
;;;;;;;

 Iталiя...
 Маленька , сонячна Iталiя...
 Коли помирало до тисячi людей за добу
 було  дуже страшно...
 I так хотiлося жити!

Боже, як хочу, я жити,
 Жити без вiйн i смертей.
 Боже, як хочу, любити, -
 Вiрус "зжираe" людей.

 Боже, як хочеться жити!
 Тiльки iдем ми в пустелю.
 Нiкого, Боже, винити -
 Зрадили Матiнку-Землю.

 Боже, як хочеться жити!
 Рiк наче день -день неначе хвилина...
 Всiм доведеться  "платити"-
 Вiр i молися, ЛЮДИНО!!!


Рецензии
Непростые времена наступили, Юля...Держитесь!
С теплотой, Элла

Элла Галь   21.05.2020 21:07     Заявить о нарушении
Все має бути добре!

Юля Куропата   24.08.2020 07:56   Заявить о нарушении
На это произведение написано 8 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.