Я

Я не геній і не бездарний,
я не сонце , але палаю ,
я не вітер, але літаю .
Я не міф і не звичайний .

Я син людей, а не богів,
я маю друзів і ворогів .
Я ворог власних пороків,
Я маю десять кроків .

Я людина, та не найгірша ,
я душа , але не інша .
Я день у день іду ,
я в небі свободу знайду

Я бачив море ,воно бездонне ,
я бачив зорі — недосяжні
я бачив очі — дивовижні ,
Я бачив небо , воно безмежне.


© Дамон Вайнер


Рецензии