Сiль

я хочу забути, але не можу.
можливо, він так цілував би кожну.
можливо, це просто солоне повітря
зі смаком вина та із пристрастю липня.
тож хоч би забути, і поскоріше.
інакше, у мене поїде криша
збире валізи і вирушить з міста,
бо тут без тебе замало змісту.
замало сенсу, замало повітря,
залишалась сіль -
для ран -
щоб навзрид я.
залишилось море й твоє ім'я -
усе для того,
щоб навзрид
я
20.08.18


Рецензии