03 04 20

Дай мені у цю мить зняти зброю, побути слабкою і заридати;
Дай відчути, як прибираєш за вухо моє волосся.
Не завию і не помру - це тобі здалося,
Але поряд з тобою нарешті не хочеться помирати.
Найбанальніший в світі поет й найсумніший серед гуляк - нечітке відображення нас у вітринах вечірніх крамниць.
Ми минаєм квартали поетів і комуняк,
А повз нас пролітають думки таких же як ми самовбивць


Рецензии