Бережи нас, Боже

Бережи нас, Боже
Молодих, зухвалих, дурних.
Доки ми ще в змо-зі
Відчувати і бачити всих
Під кутом на-дії
І крізь призми далеких мрій.
Бережи нас, Боже
Нашим кедам ще йти сотні миль.
Бережи нас, Боже
Нам кохати до болю не раз
Нам ковта-ти сльо-зи,
Сподіваючись: прийде час,
Коли бу-де легко
І натхнення, і сенс знайти.
Бережи нас, Боже
Нам ще довго й далеко йти.
05.02.20


Рецензии