Не iконi, не чорту, не боговi, не колишнiм коханця

Замiсть сповiдi
Все, що я колись говорила,
Кого любила,
Всих, кого дратувала,
Або рятувала,
Обирала,мiняла дороги,
Мiста, била ноги,
З ким спiвала,
Кому не писала
По декiлька днiв.
Все це не випадково,
Реально й цiлком свiдомо.
I нехай так буде надалi.
Я впораюсь,
Вистачить сил.


Рецензии