28 10 19

Ты строишь планы,
Рисуешь храмы
И льёшь на раны
Мерло-каберне.
Ты держишь марку,
Но все насмарку.
Бо як без нього,
Навiщо все.

Навзрыд, наощупь
Шукаеш сенсу,
Щоб жити далi,
Побути ще.
Напрасно. марно.
А може й гарно,
що
Все
розiб*еться
ущент


Рецензии