Якщо це важливо

кожного разу, коли вони зустрічалися
*якщо це важливо*
напивались й кохалися,
на фоні лунав голос Вакарчука
і їх розмова повільно текла,
вона відчувала щастя й тепло, а він відчував, що кінчалось бухло.
у темряві мацав цигарку у пачці,
тускленько блистіла каблучка на пльці.
вона розуміла, курила, мовчала
*якщо це важливо*
то, мабуть, кохала.
і він розумів, і тАкож мовчав.
лише пригортав до себе й мичав
*якщо це важливо*
мотив із "джульєтти",
бо дуже любив обидва куплети.
вона посміхалась, вони засинали.
у ранці ні слова про все це, ні жАлю.
- збирайся, я викликав.
-добре, я швидко.
*якщо це важливо*
то це було влітку.


Рецензии