25 09 19

добрий ранок або надобраніч - не це важливо;
не видумуй, себе бережи і живи не накоплюючи обрАз.
бо мені твої стан і Образ - є д и н е, що серцю миле;
бо мені твої посмішка й погляд - це те що вбиває і вб`є ще не раз.
відсікай усе зайве, ти вмієш, рушай сміливіше;
бо на тебе чекають твої Еверести, столиці й міста;
бо тобі тут стане невдовзі затісно й занизько,
ти збіжиш все одно, тож навіщо гаїти час;
хай щастить і тобі, і всим тим, хто траплявся тобі по дорозі.
проте їм вже і так а п р і о р і
щастило,
хоч раз.


Рецензии