Удвох в саду Шевченко

 Удвох в саду Шевченко               
 Най буде в цьому році неймовірне літо,               
 Щоб з ним удвох гуляти у саду Шевченко.               
 Триматись за руки, вдихати те повітря         
 Яке не пробивається у домі скрізь віконце.               
 І хочеться з ним розмовляти про усе,             
 Поки не бачила його на карантині:               
 Про книги, музику, театри і митців,               
 Які в мистецтві втілюють всі мрії.               
 Ми будемо ходити на вистави.               
 В кінотеатрі знайдемо прем'єри.               
 І літо буде романтичне, наше,               
 В якому зустрічі, надії і концерти.               
 З ним буде тепло, радісно, комфортно,               
 Для жінки це життєво так важливо.            
 Вона відчує, що вона йому потрібна.               
 Кохання прийде, коли зранку вийде сонце...               
 01. 05. 2020


Рецензии