йти

втомилось літо зимувати,
пора цвісти,
в далекім краї нудьгувати,
без вістки сонце в собі ждати,
не вештати,
лиш повертати із долі шляху,
у безвісті
не пропадати,
просто йти,
собою зігріваючи свої світи

18.18
01.05 2020
art: Alexandra Levasseur


Рецензии