Эй Ходаем йортмэ бутэн

Югалган чаклар булды бит
Югалткан чаклар булды
Елаган чаклар булсада
Йорэк тагын айнады.

Йорэккэ яра салганнар
Ни эшлэп йори икэн
Айныган йорэк сызлана
Ышанып бетми ме икэн.

Саф хавалар йотып алдым
Чишмэ суларын эчеп
Эй Ходаем йортмэ бутэн
Курмэгэннэрне куреп.


Рецензии