Твiй травень - це моя поезiя

 Твій травень - це моя поезія               
 Я так люблю бузок французький               
 Із ароматом тих парфумів,               
 Що травень нам дарує власне               
 На свято, вихідні і будні.               
 Губна помада з полуниці               
 Лягає на вологі губи.               
 Солодкі ягоди цукрові               
 У роті тануть, мов танцюють.               
 Морозиво із шоколадом               
 Дарує насолоду ніжну.               
 Шматочки фруктів соковиті               
 Смакують неймовірно свіжо.               
 Травневий запах файних квітів               
 Наповнює серця натхненням.               
 Твій травень - це моя поезія.               
 Поезія - це щастя миті....               
 01. 05. 2020


Рецензии