закон... и смирение...

душа сама жить захотіла
і дух покинув тихо тіло...

вічний сон Валєрочку напав
навіки його приспав...

душу ЖАЛЬ мою скував...
я розлуку терпіть мушу
розважають дітки мою Душу...доня  Ніна
доня Галя ....
сини
 Гриня і Віталя...

 живу так щоб їх не ранить...
щоб страх і біль їм не оставить...

будем радість дарувати
і разом щастячко кувати...
треба жити не доживати...


Рецензии