Час

Читаючи думки сторонні...
Тебе я згадую не раз...
Як тихо капа у долоні...
Мій дорогий,до болю час.

Гадаю добротою щирий...
Та не багатий на думки.
Летить...летить немов у вирій...
Та не лелека,а квітки.

Мій цвіт бажаний що є долі...
Не пада ниць,а в небокрай.
Літа,витає нині в колі...
Лови його,та з ними грай.

Цінуй,тримай.Не відпускати...
Неси свій час без вороття.
Бо там...із батьківської хати...
На зустріч йде твоє життя.
  (Понкратова.О.В.)


Рецензии