Выстрел

 Наталья Бидненко
***
І знову сниться голос твій –
Минулих днів щасливі ритми…
Об вікна б’ється вітровій
І під дощами стогнуть ринви.

І знову сняться ті слова,
Що, як веселка, кольорові…
За хмари місяць заплива
І пада зірка без любові.

Амур стрілу свою хова,
Бо не до нас зібрався в гості.
І тануть голос і слова –
То був кохання марний постріл.

***
И вновь мне снится голос твой -
Прошедших дней любимых ритмы...
Об окна бъётся буревей
И под дождями стонут водостоки.

И вновь мне снятся те слова,
Они, как радуга, цветные...
За тучи месяц уплывает
Звезда упала без любви.

Амур стрелу запрятал прочно,
Он не к нам собрался в гости.
И тают голос и слова -
То был, любимый, мимо выстрел.


Рецензии