Слово сл пим

      Слово сліпим
      Поема


1

у молитві
і викликну
«…Жит-тя-аа!
       насолоду!»
і хто куди
хто під воду — під воду
і там де жиди — там жиди
і хто під вибори —
той просить води
а хто із вух виливає
воду


2

Живи — як пишеш! Наволоч
всесвітня, ти!
Пишеш закон —
й ти ж не виконуєш…
Ще й сонце —
прямо дивиться в вікні!..
Й це — при живім мені!!
На Бога наплював
                циститним словом
і йдеш до гробу! і — доконуєш…


І в цукербергнім гно;ї
ославилися й зажили в брехні…


Пиши й живи!
бо двоє-троє імуть
                десь художнє слово
а то вам імами
а ти живеш при Божім слові
 
а слово творить всі світи
                в мені!!
Тому всі згинете
в брехні.
В рази упали — в жидівні.*


а Богові ви завинили
і в Богові
куски старі
не проробили!
що заважають музиці
що Богу переварювати
                в м’якше слово,
бо це в мені, це ж — і мені…
Без Бога — я нічого,
               в стейках,
               в дрібках,
               трибиках
               й прокладках днів…
Всесвітня наволоч ти,
ти Богу — серце — і любов —
і оддаватися на дні!..


Й це — в ницім інтелекті,
і ісламісти вже вовтузяться
макнутися на всьому леті-проповзеті,
ув світлі ближньому —
сліпім!
нелегкім!..


3

— І вознісся на Небо!


і ще
тупцюєте?

це слово в якім Бог
тож як несе!
і як працює!!
се — пам’ять раю
се — запах раю
а — може яка пташка знає!


се — радість
               Бог — співає
               я — співаю —
               і птахи співають!..

13.07.2019
* Точне значення виконуй цього слова.


Рецензии