Щастя кругом скiльки завгодно

Дописано до слів Єріх Марії Ремарк.

Щастя кругом скільки завгодно
тільки нагінайся і підбирай
йди,поспішай поки не позно
і віру в кращу долю не залишай...
Щастя кругом скільки завгодно
тільки нагінайся і підбирай
його на всіх вистачить бо повно
з надією свій пошук не припиняй...
Щастя кругом скільки завгодно
тільки нагінайся і підбирай
воно нас всіх очікує точно
як знайдеш з любов'ю-забирай...


Рецензии