sacrifice

Ти приніс надто білі троянди,

надто довгі, надто багато.

Перенесла тіла їх з веранди

до ще заспаної кімнати.

Вклала в вазу - разом у серце,

в воду долі, в колиску чару,

гоїть-гойдати. Відтепер це

чистий спогад. Колишню пару

відспіваю. Відріжу стебла.

Пелюстками засиплю очі.

Десь існує життя без тебе,

чоловічого із жіночим.


Рецензии