Status Quo, латиною - iснуюче положення!

А на мові би, мовою, мовити, мов...  мо?


у всіх моїх гіпотетичних знань
гіпотонічні пульси та й ознаки...
я в світ сей і війшов, мов  знак питань??
в нім, відповідей би знайти хоч знаки???


А малюночку підселитися би до переповненого гніздечка, гуртожитку "Лелеча малеча... Й лепече ж лелече!"


Рецензии