ОМ! Бхур Тат Савитур!

Положи мою руку на грудь,
О, мой Отче пресветлый!
Бо во шкребае лёхкы Васюх
Хтось ны вэлыко тэплый.

У кого бо защыту найду
Од усекых лыхых пройдисветый.
Тилькы Ты мни и батько и друг
И мий лекар од лекый.

Я сыдю гонды во о во мху
И а ныц жэ ны разумею,
Чого ж вышни шэ ны цвытуть,
А но слывочкы й грушы.

То ныхай заиграе Баюн
На баяны мойму чырыз гушы.
Да й хоть трохы душу одвыду
Од усекых французый.


Рецензии