Пiсля ночi

Перші промені біжать травою,
Підбираючи ранкові роси.
Похились верба над рікою,
У воді полоще довгі коси.

У долині  у густім тумані
Міцно все дрімає після ночі.
Ранок у зеленому жупані
Протирає свої сонні очі.

У смарагдах заблищали луки.
Прохолода від води ранкова.
Піднімаючи зелені руки,
Прокидається трава шовкова.

Вітерець дрімає у  шипшині,
Оповитий ароматом квітів .
Дивляться,  вглядаючись в долину,
Очі неба кольору блакиті.


Рецензии