Coronavirus

КОРОНАВІРУС

Це не кіно, не бойовик, навіть не треш.
Кожну годину довго руки з милом треш.
Дезинфікуєш все, навіть свого кота,
І від такої пози вже болить спина!

Довкола, наче Апокаліпсис, картина,
А ти ще навіть на Мальдівах не тусила.
Вже місяць вдома, на обід одні спагетті,
Для чого було рік сидіти на дієті?!

ПРИСПІВ:
У цьому світі єдиний мінус -
Коронавірус, коронавірус.
Немає масок, пропала гречка,
І спорожніла моя аптечка!
Все розібрали, все розкупили,
Навіть паперу не залишили.
Нема кохання, це також мінус.
У всьому винен коронавірус!
;

Позаростали брови, вії відвалились,
Про губи промовчу, хоча б вони лишились!
Усі відомі бутіки давно закриті.
Усі надії на салон краси розбиті!

В аптеці антисептик можна не шукати,
Тому лишається запаси діставати.
Розбавлю віскі й самогон, прийму на душу.
Ну ж чимось від зарази захищатись мушу!


Рецензии