До фiналу далеко...

ТРИМАЙ МЕНЕ МІЦНО...©

Від себе біжу, я від себе втікаю. Серед людей твій погляд шукаю.
Біжу в небуття, немає шляху назад.
Ламаю стіну з байдужості барикад (і порад).

Рятуй мене або вбивай,
Ти пекло, ти мій рай.
Ти прірва, глибиною в вічність.

Рятуй мене або вбивай,
Забудь або чекай.
В тобі мій біль і моя ніжність...
АБО
Врятуй мене або зітри,
Згаси чи запали.
Ти є мій біль і моя ніжність...
АБО
Залиш мене або спаси,
Запалюй чи гаси...
В тобі мій біль і моя ніжність...


ПРИСПІВ:
Тримай мене міцно, щоб у прірву не впала.
Тримай мене міцно, як тебе я тримала.
Так хочу стрибнути і на серці нелегко.
Та час не лікує, до фіналу далеко.

Ти зник вдалині, закрився стіною (АБО: мрії стали стіною),
Знову іду я за тобою
По кризі тонкій, по лезу з гірких образ.
І серце кричить, бо вже зупинитись час...
АБО
По лезу з образ. Душа плаче і болить.
Босоніж іду. Хай серце моє кричить...


Рецензии