Примарний сон

Коли тебе побачив я ,
я зрозумів що ти моя .
Я так тобі хотів сказати ,
як сильно хочу обійняти .
Тебе до себе пригонути ,
теплом своїм тебе зігріти,
Я так хотів  це все зробити ,
і твоє серце розпалити.

Невже це сон ?
Невже  сон ...
Я розумію , що я сплю,
я також знаю, що кохаю.
Уві  сні,  в моєму сні.
Мабуть це сон !
Напевно сон !
Я розумію як я хочу ,
тебе знайти  своїм в житті,
і полюбити, як уві сні .

©Дамон Вайнер


Рецензии