Я на карантинi

Я нівроку молодичка -
Кругла попка, кругла пичка,
Круглі бедра і животик...
І пухкеньке все на дотик.
"Карантиню" день при дні
Й заздрять свинки вже мені!
Ще "покарантиню" трішки -
І зламаю нафіг ліжко!
А з вбрання - то буде шок -
Підійде, хіба, мішок...
Шию здавлює намисто…
Всьо. Пока. Я знову їсти…


Рецензии