Вибори

Послухай дощ замість новин,
Пиши вірші замість коментів -
Світ потребує компліментів,
А не переліку провин.
Дивись у суть, а не в проценти,
Питай «для чого?», не «чому?»
У шоу «битва президентів»
Прищеплюють хутку чуму;
Зневіри, розпачу, зневаги.
На що хто падкий, те й візьме.
Демократичні переваги -
Отрута, прийнята крізь мед.
Набридли люди-аватарки,
Думки, закручені в хештег,
До бруду і до «брєду» сварки
Де кожен профі і стратег
Понад усіх, понад усе
Хтось наші пристрасті пасе,
А потім хрумкає з борщем
І вимагає ще і ще!


Рецензии