Я душею лечу в те село... Укр

ДЕ БОСОНIЖ ПО ЛУКАХ ГАСАВ!


Я душею лечу в те село,
Де босонiж по луках гасав,
Де стрекозами лiто цвiло!
Лиш туман свiтлих спогадiв впав...

---------

Здаеться було це недавно...

       11/12янв. 1988г.


Рецензии