Я пам ятаю...

Музика і виконання Юрія Вострова:
https://www.youtube.com/watch?v=lGDSeElBwyU



Як нещодавно все це було!
Але  ж, все повінню спливло…
Но, може ти не позабула,
як входив я в твоє вікно…

Як ти цнотливо обіймала
коханням лагідним повна
а після - Місяця луна
вікно туманом прикривала…

І наливались щастям груди,
коли тебе, в нічній тиші,
Я цілував в солодкі губи
й до ранку лагідно грішив ...

А після розставання в сивий ранок,
в твоїх очах  нагадували  це
залишки синього туману,
і стогін ліжка, сповіддю про все…


Рецензии