Skonhet

Skonheten ar rod, likt den i er kroppar,
Livsfargen ar rod, som den i era celler
Infiltreras punktvis i en ljudrorelse,
Och genomtranger medvetandet mot hysteri

Forsoker forutsaga era syner och tankar.
Tvingar er att segla emot kroppens kustlinje
Tvingar er att uppleva er andliga tillvaro,
Och medverkar propert i ert slutliga slag

Utan kanslors svaghet och livsberoring

* i samarbete med svensk skadespelerska Anna Ulrica Ericsson


Рецензии