привид

знайшовся привид сам в собі на схилі літа,
лапає яблука в саду,
як груди жінки,
шукає здуру вишні сексу
в темнолисті,
ожини кислий смак, недостиглості,
як і недовершеності
в щасті не бувати,
так бродить,
життя виміряючи думами,
це все одно,
що взяти рулетку,
і намагатися зняти мірки з любові тієї,
що її нема

09.13
08.08.2019


Рецензии