Захiд сонця

Віє вітер,гіллями хитає.
Небо плаче,темним стає ріг...
Місяця...що мені серце крає,
Смутками...що вкриті стопи,-ніг.

Стелить попіл,трави що в безодні.
Постраждали квіти що в саду.
Лиш тому,що ніченьки холодні...
Листям наворожують біду.

Тиха пісня ллється в піднебессі.
Мов струмок,журчить у ній вода.
Крок за кроком,-по гарячім лезі...
Кров збігає знову молода.

Захід сонця маривом рожевим...
Лине в душу,несе гіркоту.
І печаль збираючи оту...
Схід стає великим сумним левом.
Й мов орел-зринає в висоту.
  (Понкратова.О.В.)


Рецензии