Витер кохання

Вітер кохання – це довге чекання
Це біль і тривога в душі
І ті, що чекають, мабуть не знають
Що вітер кохання не може принести.

Воно повинно в душі засвітитись
Та в очах, в які пильно вдивляєтесь ви
І серце відразу так гучно заб’ється
Що це  є кохання – зрозумієте ви.

Тільки кохання своє ви не зрадьте
Бо в серце зрада закрадається нажаль
І як не намагались би провину загладить
В душі зостається назавжди печаль.


Рецензии