Своя рука - владыка

Своя рука – владика

Назвіть мені капіталіста,
щоб був він патріотом!
Як ненажера хоче їсти –
він тягне все до рота.

Коли ж до влади вже дорветься,
то тягне шмат великий!
А для народу – «дуля з перцем», -
своя рука – владика!

Січень 2020 р.


Рецензии