смс-роман Еро Спейс -1-

Семибальний шторм. Початок


Арчі любив поезію, музику, спорт. Арчі любив кохати. Спочатку дівчаток, далі юнок, а вже потім жінок. Арчі любив любити.

Вперше він закохався в пятирічному віці. Дівчинка Таня була старшою десь так на півтора рочки. Вона опікувалася Арчі. Любила його водити за ручку. Якось ранньої весни вони йшли вздовж струмка. Сніг ще не зовсім зійшов, але водичка побігла з гірок. Можна було пускати кораблики з кори, можна було будувати гребельки з крупнозернистого снігу.

Вони трималися за руки, мандруючи вздовж струмка від будинку бабусі Зосі до будинку бабусі Тосі. То все були бабусі Арчиної мами. Таня було її сестрою в других. Арчі про це не знав. І Таня не знала. Менше знаєш, краще любиш…

Ота хвиля всеблагого тепла, яка вщерть затопила маленьке тільце і велике серце Арчі, була провісником першої його закоханості. Далі їх було дуже багато. А Таня ще раз зіграла важливу еротичну роль в його житті. Коли ранніми підлітками вони поверталися зі школи і на одній глухій вуличці, густо порослій споришем, стали бурушкатися, Арчі верше відчув смак соковитих дівчачих губ. А ще його чутливі пальці музиканта вперше пестили пружкі перса. Танині щічки палахкотіли. Їй хотілося цих нових відчуттів. І йому хотілося. Але далі все закінчилося, так і не розпочавшися. Таня закохалася в старшого хлопчика, Арчі пірнув у чергову закоханість з головою і почав писати вірші.

Коли Арчі зустрів Емму, їх обопільна закоханість дуже швидко переросла в шалене кохання і стала їх спільною Піснею Пісень, їх безкінечним танго, Кама Сутрою, тантрою, Дзен-Йогою.

Тоді ж народився його перший еротичний вірш:

...така солодка, як різдвяний коржик,
 засмаглі боки - глобусу завидки!
 праворуч - дві Америки звабливі,
 ліворуч - Африканський континент,
 з Європою в обіймах... темні губи,
 що згубою тремтіли, чорним шалом,
 вони хотіли і вони чекали,
 як білосніжна хвиля надійде...
 ...і надійшла, і вивергло вулканом,
 протуберанцем досягло земних околиць,
 і вилиці засяяли рум'янцем,
 і сонце зашарілося на них,
 поглянувши,
 а їм було до всього по цимбалах,
 бо семибальним гормональний шторм був,
 і млость солодка їх накрила синім пледом.
 І молоко змішалося із медом:
 гречаним, липовим і будяковим.
 Ви зможете дізнатися, що буде потім.
 Потім.
 Далі буде…

Примітка:
В тексті використані вірші Анни Валевської, щедро надані авторкою для використання
в цьому романі


© Copyright: Валентин Лученко, 2020


Рецензии
Оригінальний і цікавий текст! Сподобалось....

Артур Грей Эсквайр   15.09.2021 21:41     Заявить о нарушении
Дякую!Якщо є бажання, можу надіслати свій смс-роман для бета-рідінга. Це один з найстисліших романів у нашій літературі.Часу багато не займе.

Валео Лученко   20.09.2021 21:33   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.