Ще не вмерла Укра на

(2014 год – 61 год)

Ще не вмерла Україна у моїм краю.
Вся страна вперед побігла, що ж я тут стою
Я себе вщипнуі, помацав,зрозумів - живий
Та чекаю галас звідти: «З нами вже іди»

Аж збагнув через годину, що страна моя
Не рахує за людину, бо зі сходу я.
Це для західних районів не існує перегонів,
КПП тільки нас, бо ми для них завжди ізгої.

Пишу вже все на українській мові, навіть вірші,
Права забрали й волю - це так Майдан  рішив,
І пояснив, що на Донбасі є тільки другосортна раса
Навіщо нас тоді тримати, ми іншою підемо трасой!


Рецензии