дуже

Місто весняне квітне,
Як і завжди у травні...
Бачив чи ти те саме
В сіре вікно лікарні?

Скільки дзвінків телефонних
Більше не пролунають...
Травень біжить за квітнем,
Тільки роки минають.

Лише одне бентежить-
Те, що не встигла сказати:
Навіть дорослій дівчинці
Дуже потрібен тато.


Рецензии