Лиш кохання

Лиш кохання у наших душах,
Як квітка що проростає,
В красивих великих пущах,
Коханим  живе розквітає.
....
Приспів:
Жде вона срібний дощ,
Він  всю її приголубить,
Де  заздрить настирний хвощ.
Що життя її завжди губить.
....
Ніжну квітку тобі дарую,
Завжди у житті це свято,
Других може  розчарую,
Нехай потім заздрять клято.
....
Красу світу і нашим душам,
Ми в квітах завжди  даруєм,
Не змінять ніяким грошам,
Коханням ми всіх чаруєм.
....
Моя пісня.


Рецензии