Не викривлюй собою нi простiр, нi час...

Не викривлюй собою ні простір, ні час - (19.03.2020 - 17-36 Пісочин)
Кожна думка фантомом вертає,
Бо наш мозок сприймає реальність і транс – (23.04.2020 Клнт)
Та однаково в муках страждає.

Не викривлюй собою – і біль затамуй.
(Небеса віддзеркалюють Сили. –
Так навчишся і ти.) – Але інколи струм
Розриває, звільняючи зливи.

Справедливості хочеш для царства Душі?.. –
Так вимірюй кінцеву напругу –
І не спалюй собою ні веж, ні межі –
Бо не вийдеш з безмежного круга.

Випромінюй, що знаєш – і шлях проклади –
Кожне рішення зцілює, живить
І насамперед Мрії своїй доведи,
Що стихії сумління не кривлять.

Накопичуй цю пам'ять . Вона – як уран ,  (26.04.2020 - 18.30 Клнт)
Що від вибуху зірки надновій... –
Просто – камінь лежить. – Але він ураган
Підійме , якщо треба Любові.

В нас є все , що у Всесвіті довго живе –
І природа навкруги – єдина:
Активуй протиплазму. Хай злива іде –
Світ чекає на зміну режиму.

Будь причиною, каталізатором змін ,
Якщо знаєш що треба робити.
Не мовчи. Більше дій. – І тоді навздогін
Прийдуть наслідки прагнень, як діти.

І тоді не важливо – де простір і час.  (28.04.2020 - 16-00 Клнт)
Кожен вимір признає ті рухи.
Чи ти чуєш ці виклики ери для нас?
Чи взлетиш ти з болота розрухи?

У живої природи є спрага життя.
Кожен подвиг карбується в гени. –
Ціль постав. Зфокусуйся. – І передчуття
Силу Волі підтягне у вени.

Що лякає тебе? Хтось не так розуміть
Буде подумки, дії і слово?
Але час вже такий, що все буде – і мить
Може бути насправді такою…

Але влада за Силою Духа – в собі. –
То викрешуй огнивом Ідеї
Сенс життя (що єдино віддано тобі),
Роль буття (що є школа Психеї). 


Рецензии