Блакить планети

                Х   Х   Х




Мерзенні
                пики,
                кубло
                змій!
Блакить
                планети
                неповторна
Втрачає
                світлий
                божий
                зміст,
Бо все
                затьмарило
                потворне.


А  неповторне
                сяйво
                днів
Ночей
                звабливе
                мерехтіння,
Пташок
                та  серця
                літній
                спів
За  обрій
                заховалось...
                В  тління.


Кохання
                вільне,
                молоде,
Без
                остраху
                за  час
                майбутній,
Чи
                забуяєш,
                диво,
                десь,
Чи  всохнеш
                у  вселенській
                скруті ?!!
      


Рецензии