От уvэ j ны вiе а ны вiтёр

І на нэбы но сірені пах

Все мы, все мы в этОМ міре тленны!
І хоть льёцца нека благодать,
Я не віvу гонды а ны бэзу v
Ні от Мамкі і ні от Отца.

Как vе мне, слепОМу, шэ вдаецьця
Шося вковырнуты ось ля вас.
Эх, да я лі это всё спаэзіл!
Ведь еsё Мышонок е в гушках.

Ну, а снімкі… это v но во сміх прам.
Шо він зробыть, гэтоj нікон влад!
Каvэ, у мынэ 14 піксельк!
Да j іj на те 3 но мегабаjт.

І доводь jіх до якэj тіп свічкы.
Ночы напролёт швабрую драjв.
А колы v-то спаты, мытц, сціратысь?..
А! ты ны 1, бы шваjка Васьк?

Ну, дывысь но: гындэ в Ані Діна! –
Пышэ зліва вныз і ввэрх Кобзар.
А jды вынаjдь шэ такэе дыво,
Шоб тобо коман2ла всекда.

Не! Мні хватыть! Я уvэ наjівся
Jіхных ласок, супчыкыj с ковбаск.
Пэрцю маловато шось лоvылы.
А часнык?.. О! тут горазд Тамарк!

Ёгы v завшы vруть, бы тыjі свынкы.
Всё пудрад! Оно по3скват карк.
А ты ззіv мні но з мучкы лымішкы
І працюj с компом во суткы аv.

Так шо мы тут понімаем Крішныj:
В Іньдіі jіх гонють хто куда вv.
Вірус бо v, но бач, jім заныслы вvэ.
Сінь Ріко – оно сіктанты в падл.

А мы дэсь колыся медітірвав
В Чорным моры под іх ман3 з бадv.
Ну, да трэба ексь, згынь, скрэjдітірвать.
Ібо православны всі подрад!

Эх, вы савкы! Бурvуі нахабн!..
Выjды хоть понюхаj слывок пах.
Сонцэ грае, быто вvо Купаjл.


Рецензии