Божа роса

Нарешті ми діждалися дощу
Спасибі Тобі, Боже, за цю казку
І хоча знову «море» за двором
Та все ж ми дякуємо за цю ласку.

Відразу зазеленіло все кругом
Бо все так ждало Божої вологи
Хоч як ми будем землю поливати
Але такого результату не діждати.

Звісно ж на те і є Божа роса
Щоб все оживало як в казці
Мабуть наша доля така
Щоб завжди чекати Божу ласку.


Рецензии